Кои сме ние? ПЛАМЕНА

Историята на Пламена Стил започва с основаването на компания Тео Плам в далечната 1992г.

Създадена да задоволи желанията на клиентите, изискванията за финес, пълна с иновативни идеи за визия и нова класа в модното пространство на бизнес средите, собствениците и я популяризират на пазара на модните облекла. Тео Плам – едно популярно сред бизнес средите, и не само, име, което през годините добива и утвърждава все повече позиции на пазара в „производството“ на собствени идеи и визия за облекло на бизнеса и отделния клиент. В днешно време Търговското име бива прието от съвременните идеи за мода в бизнеса, и не само от вече познатото име ПЛАМЕНА СТИЛ.

Основната дейност на Пламена Стил е производство и предлагане на униформени облекла. За нуждите на фирми и предприятия от специализирано облекло се предлагат разнообразни материи, съобразени със спецификата на работата им, сезонността и най-новите европейски технологични разработки. Вече 25 години на пазара сме специализирани в производството на фирмено и работно облекло както за големи компании така и изработване на единични модели по поръчка.

Предлагаме и дизайнерски решения за всякакъв интериорен текстил.

Облеклата на фирма Пламена Стил се изработват от висококачествени тествани материи, отговарящи на изискванията на Българските Държавни Стандарти и съответните нормативи по ISO.

Работният ни екип е съставен от професионалисти с високи квалификации в сферите на маркетинга, мениджмънта и текстилните технологии.

Контакти

Таня Петрова

Управител

Email: petrova@plamenastyle.com

Tel: +359 888491918

Пламена Петрова

Мениджър Връзки с Обществеността

Email: pr@plamenastyle.com

Tel: +359 879637860

Марта Пешева

Моделиер

Email: cad@plamenastyle.com

Магдалена Иванова

Мениджър маркетинг реклама и контрол

Email: Office@plamenastyle.com

Tel: +359 885988538

Работно време: 8:00 Ч. - 17:00 Ч.
Обедна почивка: 8:00 Ч. - 17:00 Ч.
>