КАК ДА СТАНЕШ ИЗВЕСТЕН ДО ОБЯД?

С този въпрос се обърнахме към Ива и Велислава Костадинови – прекрасните внучки на народната певица Гуна Иванова.

След лекото объркване от въпроса, красавиците единодушно отговориха, че не одобряват бързата и „евтина“ слава, подплатена със силикон, фриволно поведение и „съмнителен“ спонсор.

Научени от малки от своята баба да полагат много труд, старание, усилие, а когато пеят – да пеят с цялата си душа, така че да накарат публиката да стане на крака. За такива момичета – красиви, земни, обаятелни, интелигентни, с небесни гласове от Огражден планина – и успехите не закъсняват. Носителки на три приза от Пирин фолк 2017, първа награда 2019 г., награда на публиката на летния театър в Сандански 2019 г., самостоятелен албум. Много скоро Ива и Велислава ще издадат и втория си самостоятелен албум.

И все пак, как да станеш известен до обяд? Е, ако си фотомодел и си облечен с уникалните дизайнерски дрехи на Пламена стил – ще бъдеш не само забелязан, но и известен, отговаря дяволито Велислава, която прие предизвикателството да позира пред камерата на фотографа Здравко Менчев, облечена с дрехи от последната колекция на бранда.