ЗА НАС

Историята на Пламена Стил започва с основаването на компания Тео Плам в далечната 1992г.

Създадена да задоволи желанията на всички клиенти! Изискванията за финес, пълна с иновативни идеи за визия и нова класа в модното пространство на бизнес средите. Собствениците и я популяризират на пазара на модните облекла.

Тео Плам – едно популярно сред бизнес средите, и не само, име, което през годините добива и утвърждава все повече своите позиции на пазара.

Като лидер в производството и предлагането на униформени и бизнес облекла. Залага на собствени идеи и визия за бизнес облеклата и отделния клиент.

В днешно време Търговското име бива прието от съвременните идеи за мода в бизнеса, и не само от вече познатото име ПЛАМЕНА СТИЛ.

Основната дейност на Пламена Стил е производство и предлагане на униформени и бизнес облекла. За всички фирми и предприятия, които имат нуждата от специализирано облекло. Предлагаме разнообразни материи, съобразени със спецификата на работата им, сезонността и най-новите европейски технологични разработки. Вече 25 години на пазара сме специализирани в производството на фирмено и работно облекло. За големи компании както и изработваме единични модели по поръчка. Както бизнес така и униформени облекла.

Предлагаме и дизайнерски решения за всякакъв интериорен текстил.

Облеклата на фирма Пламена Стил се изработват от висококачествени тествани материи, отговарящи на изискванията на Българските Държавни Стандарти и съответните нормативи по ISO.

Работният ни екип е съставен от професионалисти с високи квалификации в сферите на маркетинга, мениджмънта и текстилните технологии.