Пламена Стил е една от водещите компании на българския пазар за производството и предлагането на бизнес облекло. Ние работим за всички ценители на дизайн, класа и стил! Предлагаме най-доброто качество спрямо всички друхги фирми за работни облекла в България. Имаме специално отношение към всеки един клиент. За нас е изключително важно Вашите служители да се чувстват комфортно на работното място, носейки тяхното работно/бизнес облекло.


Ненадминати по функционалност, истински удобни с перфектната си визия заемат своето основно място в модния бизнес свят.

Съвкупността от високи професионални качества на екипа на компанията разшири пазарния ни дял хоризонтите, утвърди клиентите и направи модната марка за бизнес облекло – Пламена Стил. Име, познато от големи компании, малки и средни предприятия. Специалното ни отношение, индивидуалният ни подход, търговският ни усет към желанията на нашите клиенти причиниха това!

Думите „Клиентът е Цар. Той винаги има право“ и „Всички клиенти заслужават най-доброто“ са нашето мото, нашата основна идея, с която днес Пламена Стил е името, авторитета и класата на модата в бизнес облеклото.

Ние вярваме, че всеки заслужава най-доброто качество, най-добрата цена, най-доброто отношение, защото Клиентът е номер 1!

Ние от екипа на Пламена Стилл, изказваме искрени благодарностти на всички, които през всичките тези години ни се доверяваха, за които работим и ще продължим да го правим със сърце. На всички, останали бихме искали да кажем, само едно – „Елате и вижте“!

Това са само част от нашите клиенти. Смело можем да твърдим, че са едни от най-престижните и доказали се фирми в България. За нас е чест нас работим с вас и винаги да ви предлагаме най-доброто бизнес облекло за вас и вашите служители.