Най-добрите решения за работно облекло, специално създадено за нуждите на бизнеса ви. Добре изглеждащото работно облекло, което улеснява работата, ще привлече повече професионалисти към екипа ви. Позволете на служителите си да започват работа всеки ден без да се тревожат за униформите си.

Удобното, стилно и еднакво облекло ще даде на служителите ви чувство за сплотеност, ще подсили професионалната им принадлежност и ще подобри имиджа на бизнеса ви. Нашата услуга ще направи служителите ви щастливи и ще им позволи да се погрижат за клиентите ви.

Стилното и хубаво облекло има позитивен ефект върху клиентите и имиджа на компанията.


Униформата създава убедително първо впечатление, подобрява познаваемостта на Вашите служители и увеличава тяхната професионална гордост. В допълнение, работното облекло, което отговаря на корпоративния имидж, подкрепя цялостния бранд, създава имидж на Вашата компания и увеличава чувството за комфорт на Вашите служители на работното им място.Производство и предлагане на работно и бизнес облекло, за вас и вашите служители.

Пламена Стил, прави кройки на различни видове облекла, събразени с вида и предназначението им. Искате нова, или просто продължение на настоящата линия облекло, но по-функционало от предходното за служителите ви? Пламена Стил е правилният избор.Най-добрите решения за работно и бизнес облекло, специално създадено за нуждите на бизнеса ви. 

Дългогодишния ни опит в дизайн и изработка, отличаващ различния бизнес е доказателството за перфектно представяне пред вашите контрагенти и клиенти, със стилна визия на удобно облекло.

Екипът ни ще изработи подходящо работно облекло съобразено с предназначението и изискванията към него. Ще съчатае подходящите цветови гами и ще направи вашето работно облекло за служителите ви, а материите за него…? Те са качествени, с доказан произход и най-важното от естествени материи. Ние държим на естестения състав на платовете, за изработка на всички видове облекла.