Моля, прочетете внимателно и попълнете.

При онлайн покупка през нашата платформа, Пламена Стил, дава право на клиента да върне или замени закупения продукт / продукти в рамките на 14- дневен срок от доставката на поръчката. 

Условия на връщане: В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия: 

1. Запазен добър търговски вид – оригиналната опаковка не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. Стоката не трябва да има никакви следи от употреба. Всички аксесоари от оригиналния комплект трябва да бъдат налични и прилежно опаковани в оригиналния си вид. 

2. Ако има допълнителни аксесоари включени в промоционална оферта, те трябва да бъдат върнати заедно с цялата пратка и във вид отговарящ на условията на т.1 от този документ. В противен случай, Пламена Стил запазва правото си да удържи стойността на липсващия аксесоар. 

3. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. 

4. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва. При връщане без замяна, клиента следва да възстанови сумата за транспортните разходи и наложения платеж, с които е получил стоката, в случаите, в които същата е била за сметка на доставчика.

Процедура за връщане или размяна

1. Изпратете пратката отговаряща на условията за връщане на адрес: гр. София, ул. Враня 32, фирма Пламена Стил ЕООД. Пратката задължително трябва да бъде придружена от настоящата бланка за връщане като се попълнят данните, посочени по долу. Ако Ви е по-удобно, можете да попълните бланката и да ни я изпратите на имейл: shop@plamenastyle.com, като това трябва да стане преди да изпратите пратката към нас. 

2. Моля да ни информирате предварително на имейл: shop@plamenastyle.com като ни изпратите Банкова сметка (IBAN, титуляр по сметка), по която да бъде преведена дължимата сума, ако възстановяването следва да се извърши по банков път. 

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА

Възстановяване на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна в нейната цялост! Възстановяване на сумата става в рамките не по-късно от 30 работни дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото да се откаже от стоката, съгласно чл.55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. 

Вашите данни: Име:………………………………………. Фамилия:…………………………………………………….. Гр./с…………………………………………………………………………………………………………… Ж.к…………………………………………………………………………………………………………….. Ул………………………………………………………………………………………………………………. Вх……………Бл………….Ет………..Ап…….Телефон:………………………………………………. 

E-mail:…………………………………………………………… 

Причина за връщане на продукта: …………………………………………………………………………………………………………………. …………………………………………………………………………………………………………………. …………………………………………………………………………………………………………………. 

ДАННИ за Продукта, който желаете да върнете или замените: Номер на поръчката или товарителница:………………………………………………………….. Наименование на продукта/и: …………………………………………………………………………………………………………………. …………………………………………………………………………………………………………………. …………………………………………………………………………………………………………………. …………………………………………………………………… 

Дата на получаване…………………………………… 

Замяна с продукт – код и име на продукта: …………………………………………………………………………………………………………………. 

Възстановяване на сума: IBAN BG…………………………………………………………………………………………………………………. Титуляр на сметка:……………………………………………………………………………………….. 

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СТЕ НАШ КЛИЕНТ !