Кариери ПЛАМЕНА

Кариери

Пламена Стил е иновативна българска компания, която е производител на функционални облекла на корпоративни и други клиенти. Нашите продукти отговарят на най-вискоките стандарти за качество. С цел разширяване екипа от специалисти, обявяваме следните свободни позиции.

Търговски агент

Пламена Стил, е компания с доказано място в моделирането, конструирането и производството на корпоративно и работно облекло. Във връзка с раширения обем от предлагани услуги и увеличението на клиентската ни база, търсим търговци на текстилни изделия.

Вашите задачи:

Активно търсене на нови клиенти, срещи с тях, отговорно отношение към настоящите поверени. Комуникация с контрагенти за доставка на стоки и материали, активна връзка с производствените ни бази.

Вашият профил:

Подходящите кандидати са активни, борбени, отговорни с търговски нюх, внимание към детайла и усет към желанието на клиента.

Ние Ви предлагаме:

Отговорно, атрактивно и сигурно заплащане, твърдо възнаграждение и работеща бонусна система съобразена, с постигнатите лични и колективни резултати. Регламентирано работно време, трудов договор с 8 часов работен ден с регламентирани почивки.

>